NIKOLA JOKIĆ NIJE NORMALAN: Amerikanci vrte glavom i ne veruju (VIDEO)

Novosti online

10. 12. 2021. u 06:41

AMERIČKA košarkaša javnost je u neverici. Nikoli Jokiću je tripl-dabl postao kao dobar dan.

НИКОЛА ЈОКИЋ НИЈЕ НОРМАЛАН: Американци врте главом и не верују (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Treću utakmicu uzastopno Srbin je stigao do trostruko dvostrukog učinka. Prvo protiv Čikaga, a onda Nju Orleansa i na kraju San Antonija.

Jokić je ubacio 22 poena, uhvatio 13 skokova i podelio deset asistecija, ali to nije bilo dovoljno da Denver pobedi u San Antoniju - 111:123.

Ono što još više daje na značaju individualnom učinku Srbina je činjenica da je proteklo samo 24 časa od Nikoline simultanke u Nju Orleansu. I onako umoran Jokić je uspeo da ponovi tripl-dabl i oduševi košarkašku javnost.

Ruku na srce, nije uspeo da pomogne Denveru, jer osim Erona Gordona nije bilo više nijednog momka željnog igre u dresu Nagetsa.

Skokovi su bili boljka tima Majka Melouna. San Antonio je dominirao od prvog do poslednjeg minuta zahvaljujući uhvaćenim loptama pod oba koša. Na kraju su duel završili sa 54 skoka naspram 33 Denvera. Dakle, Jokić je zaslužan za čak 40 posto skokova svog tima.

Najbolju predstavu u pobedničkom timu prikazao je Dežonte Mari sa 20 poena, osam skokova i devet asistencija, Loni Voker i Derik Vajt su takođe ubacili preko 20 poena, dok je vrhunsku rolu imao Jakob Poetl. Austrijski centar je imao po devet poena i skokova uz sedam asistencija, kao i dve rampe u poslednjoj deonici.

Jedina prava podrška Jokiću bio je Gordon, najefikasniji poenter utakmice sa 25 poena, odnoso šest skokova i tri asistencije. Nastavili su Nagetsi da igraju po principu toplo-hladno i ako žele da budu kandidat za titulu, pod hitno će morati nešta da menjaju.

BONUS VIDEO - Kakav je bio Dragan Nikolić - Gospodin mangup?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju