ON JE PROVOCIRAO NIKOLU: Jokić je za njega četnik

Novosti online

09. 12. 2021. u 11:09

NIKOLA Jokić je poput uragana "Katrina" protutnjao Nju Orleansom. Srbin je uništio Pelikanse i pokazao da će i ove godine istaći najozbiljniju kandidaturu za naslov MVP-a.

ОН ЈЕ ПРОВОЦИРАО НИКОЛУ: Јокић је за њега четник

Foto: Printskrin

Trip-dabl i partija za udžbenika u kojoj je Jokić sam pobedio domaćina sa 39 poena i po 11 skokova i asistencija nije pala u drugi plan ni posle vesti da se hrvatski provokator pojavio na tribinama.

Naime, momak sa zastavom Hrvatske je konstantno mahao iza klupe Denvera i pokušao da ometa Jokića, ali nije uspeo, štaviše, samo je razljutio Srbina.

Inače, momak sa hrvatskom zastavom nije prvi put u dvorani Pelikansa kada gostuje Denver nagets, ista situacija viđena je i pre četiri godine.

Tada je američka reporterka prišla momku misleći da se radi o zastavi Srbije i da on zapravo podržava Jokića, a navijač joj je potvrdno odgovorio, pa zatim Jokića nazvao četnikom i objasnio da ta reč ima pozitivnu konotaciju u Srbiji.

Foto: Printskrin

 

Samo godinu dana kasnije isti navijač, koji se 2017. godine predstavio kao Mark, viđen je na utakmici u kojoj su Pelikansi dočekali Portland trejlblejzerse.

U tom trenutku jedini košarkaš koji je bio sa prostora bivše Jugoslavije u oba tima bio je Jusuf Nurkić, pa je moguće da dotični Mark pravi šou sa zastavom kako bi dobio svojih pet minuta slave.

Bilo kako bilo, Mark se nije baš dobro proveo protekle noći, pošto je dvoranu napustio i pre kraja utakmice, u trenutku kada je već bilo jasno da će Jokić i Nagetsi odneti pobedu u Kolorado.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)