JECAJI PARALI GROBNU TIŠINU: Sahranjen košarkaš Stevan Jelovac, govor nad humkom rasplakao sve

S. B.

07. 12. 2021. u 18:23

STEVAN Jelovac, naš košarkaški internacionalac, koji je 5. decembra u svojoj 32. godini preminuo od moždanog udara, sahranjen je na Gradskom groblju u Novom Sadu po pravoslavnom običaju.

ЈЕЦАЈИ ПАРАЛИ ГРОБНУ ТИШИНУ: Сахрањен кошаркаш Стеван Јеловац, говор над хумком расплакао све

N.Karlić

Na večni počinak, uz jecaje koji su parali grobnu titšinu, mladog sportistu su ispratili njegovi najbliži i veliki broj prijatelja iz svih sportskih grana među kojma Predrag Danilović i Zlatko Bolić, predsednik i generalni sekretar KSS, drugari košarkaši, nekadašnji saigrači, Milenko Tepić, Mlađan Šilobad, Vesa Petrović, Sava Rajković, odbojkaši, Vasa Mijić, Đorđe Đurić, Nikola Salatić, kao i predstavnici njegovog kluba iz Atine, KK AEK...

U ime sportista, prijatelja, od Jelovca se drhtavim glasom oprostio Aleksandar Jovančević, naš legendarni rvač olimpijac, sada trener, govorom obojenim emocijama u kome je naglasio Stevanovu fascinantnu košarkašku karijeru.

- Nećemo gledati u pod, jer nije to tvoj fazon, nego ćemo dići glavu za oproštaj od rođenog pobednika - obratio se Jovančević i dodao:

- Stevan je živeo košarku, a o statistici i brojkama, neka se bave drugi. Mi ovde govorimo o duši, srcu, poštenju i vaspitanju vrhunskog sportiste za primer, koji je sve svoje životne zadatke uradio bez greške. Poštovao je i voleo porodicu, svoje najbliže, prijatelje, trenere, saigrače, klubove u kojima je igrao i, naravno, rivale. Bio je ono što je najteže u ovo vreme, bio je čovek. Svojom pojavom i zaraznim osmehom, svima je unosio radost. Danas su osiromašeni svi koje je poznavao, jer su izgubili deo duše.


Bonus video: Dan kada je otišao Moca - Partizan i fudbal ostali bez legendardnog asa

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri