ZION VILIJAMSON -HODAJUĆA POVREDA OD 136 KILA: Nesuđeni naslednik Lebrona DŽejmsa propušta početak sezone zbog povrede stopala i kilaže

Novosti online

21. 10. 2021. u 17:36

NJU ORLEANS pelikansi počeli su novu NBA sezonu porazom od Filadelifija siksersa sa 97:117 i o bez pomoći Ziona Vilijamsona, ne tako davno prvog pika na draftu (2019. godine) koga su mnogi cenili kao novog Lebrona DŽejmsa.

ЗИОН ВИЛИЈАМСОН -ХОДАЈУЋА ПОВРЕДА ОД 136 КИЛА: Несуђени наследник Леброна Џејмса пропушта почетак сезоне због повреде стопала и килаже

foto: EPA

Vilijamson za sada nije uspeo da opravda ta očekivanja, a mnogi za to krive njegovu neobičnu građu zbog koje je kako kažu sklon povredama.

Pre početka sezone operisao je desno stopalo i još uvek nije poznato kad će se tačno vratiti na parket. Ono što su primetili fanovi Pelikansa je da Zion deluje zapuštenije nego ikad.

Dobro upućeni izvori navode da on sada ima 136 kilograma, što mu je najveća zabeležena kilaža otkad je u ligi.

Društvenim mrežama šire se vicevi na račun velikog krilnog centra, ali i ljutnja navijača koji smatraju da Vilijamson s ovakvom nebrigom o sopstvenom telu nikad neće doći dostići formu koja se od njega očekuje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)