BIVŠI JOKIĆEV SAIGRAČ STIŽE U CSKA: Šampion sveta sa SAD pojačava reket "armejaca"

Novosti online

09. 10. 2021. u 10:03

NA početku sezone trener CSKA, Dimitris Itudis, suočio se sa velikim problemom pošto se na prvom evrligaškom meču povredio Nikola Milutinov i klub je čini se brzo pronašao zamenu za Srbina.

БИВШИ ЈОКИЋЕВ САИГРАЧ СТИЖЕ У ЦСКА: Шампион света са САД појачава рекет армејаца

Foto: EPA-EFE/MICHAEL NELSON

Na pragu dolaska u redove "armejaca" je američki centar Kenet Farid, bivši saigrač Nikole Jokića u Denver Nagetsima. On bi sa Moskovljanima trbalo da potpiše ugovor do kraja sezone.

Zanimljivo, ovaj 31-godišnjak je pre samo pet dana potpisao za portorikanski Leones de Ponse. Ipak, imao je klauzulu u ugovoru da može da napusti klbu ukoliko stigne ponuda iz Evrolige, što se upravo i desilo.

- Pričali smo sa njim i dopalo mu se ovo iskustvo i voleo bi da se vrati u budućnosti. Znali smo da ovo može da se desi, ali drago nam je da smo prihvatili taj rizik. Osetio je ljubav ovog grada i čitave lige. Dobro je jer je još uvek mlad - stoji u saopštenju Leonesa.

Farid ima veliko iskustvo, pored tima iz Kolorada u NBA ligi branio je boje Bruklin Netsa i Hjuston Rokitsa. Takođe, 2014. godine osvojio je Svetsko prvensto sa SAD pobedom nad Španijom u finalu.

BONUS VIDEO: Oproštaj Novice Veličkovića pred punom Arenom

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)