VASILIJE Micić je otkrio zašto je u finalnom meču kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre igrao svega 14 minuta.

Politon

05.07.2021. 12:50

Preopterecenje u stranim klubovima i ligama ima cenu a novac ne moze da kupi zdravlje i vreme. Neki igrači nisu trebali da budu pozvani jer su dali maksimum kao MVP i psiholoski se izduvali. Neki vuku traume sa proslog svetskog prvenstva pa i lično imaju bolno iskustvo sa odustajanjem tamo u kasnijoj fazi takmicenja. Stručni stab bi morao da se povuce i izvuče pouku da ne igraju mišici vec ljudi i da MVP titule i NBA nije merilo svih stvari a da je kosarka nastala u Evropi gde joj je jugoslavenska skola kosarke dala krila. Od tada su svi napredovali pa nas pobedjuju našim oruzjem, lepsom igrom i koševima.

Niki

05.07.2021. 14:01

Ne laži. Zašto nisi odmah rekao razlog nego ČUĆE SE. Dok ti nisu kazali šta da izjaviš. Dosta foliranja foliranti. Igrali ste kao babe. Kokoškov odmah da da ostavku. On je naviše kriv. Nema autoritet samo ga dva miliona dinara interesuje mesečno možda i više.

vladimirbojkovic

06.07.2021. 19:43

jokic,zbog 250 000 000$za 8g ugovor,a ostali olupine iz nba.kokoskov 20g pomocni.nema autoritet,nema tajming za time-aut.ostavite mladjim srbima reprezentaciju.vi st inace yugo -ptice.a micic i teo zajedno -svasta,2 koncepcije