IZ ČAČKA U FINALE SUPERLIGE: Zvezda gostuje Borcu u drugom polufinalu

V. P.

06. 06. 2021. u 10:11

ZBOG pohoda na petu jadransku titulu, košarkaši Crvene zvezde kasnije su se uključili u plej-of Superlige Srbije, ali se maksimalno trude da uhvate korak sa konkurentima.

ИЗ ЧАЧКА У ФИНАЛЕ СУПЕРЛИГЕ: Звезда гостује Борцу у другом полуфиналу

FOTO: KK Crvena zvezda

U prvom polufinalnom meču u Beogradu ubedljivo su savladali podmlađenu ekipu Borca (101:70), tako da će večeras u Čačku (20.00) igrati za plasman u deveto uzastopno finale domaćeg šampionata.

- Ostvarili smo ono što smo priželjkivali i sada se spremamo za drugi meč protiv Borca. Potrudićemo se da u Čačku završimo polufinalnu seriju - rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić, uz konstataciju da su iz sastava zbog povreda izostali Kori Volden i Džordan Lojd, dok je Ognjen Kuzmić bio na poštedi.

Trener Čačana Marko Marinović realan je po pitanju izgleda njegovog tima u duelu sa srpskim i jadranskim šampionom, posebno u situaciji kada mu više nisu na raspolaganju američki igrači.

- Znali smo da je Crvena zvezda veliki favorit. Odigrali smo dobro prvo poluvreme, ali je protivnik fenomenalno šutirao za tri poena. Okrećemo se sledećem meču, sigurno je da nećemo lako prodati kožu. Nadam se da ćemo bolje odigrati u Čačku i da ćemo zadovoljiti publiku. Nema sumnje, borićemo se tokom svih 40 minuta, a da li će to biti dovoljno za neko eventualno iznenađenje, ostaje da vidimo...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽELJKO OBRADOVIĆ OBUKAO DRES DRUGOG KLUBA: Trener Partizana se setio istorijskih momenata od pre 30 godina (FOTO)