RADONJIĆ JOŠ GODINU DANA: Zvezda osigurala produžetak saradnje sa crnogorskim stručnjakom

Novosti online

03. 06. 2021. u 22:07

TRENER košarkaškog kluba Crvena zvezda Dejan Radonjić produžio je saradnju sa klubom sa Malog Kalmegdana na još godinu dana.

РАДОЊИЋ ЈОШ ГОДИНУ ДАНА: Звезда осигурала продужетак сарадње са црногорским стручњаком

FOTO: ABA liga

Crnogorski stručnjak je po povratku u klub decembra 2020. potpisao ugovor do kraja takmičarske 2020/21 uz mogućnost produžetka na još godinu dana.

Prema saznanjima Danasa, dve strane su se dogovorile da u narednoj 20211/22 zajedničkim snagama pokušaju, pre svega, da naprave kvalitetnu rekonstrukciju tima sa kojim će ostvariti mnogo bolje rezultate u Evroligi i biti još kvalitetniji u abaligaškoj konkurenciji.

Produžetak saradnje trebalo bi da se ozvaniči po završetku plej-ofa Superlige, znači najkasnije do kraja juna.

Radonjić je u dva mandata na klupi crvno-belih osvojio ukupno 11 trofeja, od čega četiri ABA lige, tri titule šampiona Srbije i četiri Kupa Radivoja Koraća.

Crnogorski stručnjak već je počeo sa planiranjem ekipe za narednu sezonu u kojoj bi baza domaćih igrača trebalo da bude znatno šira. Njegova ideja je da vrati pojedince sa kojima je imao odličnu saradnju u prvom mandatu. To se pre svih odnosi na Stefana Jovića i Luku Mitrovića.

Ukoliko Jović ne stigne, plan je da se Aleksi Uskokoviću priključi još jedan igrač sa naših prostora. Od stranaca, za narednu sezonu siguran je samo Lendri Noko, dok je Volden pod znakom pitanja zbog hroničnih problema sa leđima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade