POHOD NA NOVU KRUNU: Posle ABA lige, Crvena zvezda želi i trofej šampiona Srbije

V. N.

31. 05. 2021. u 08:00

TRIJUMFALNO su košarkaši Crvene zvezde završili ABA ligu, petom titulom šampiona, a danas utakmicom protiv Zlatibora (18.00) kreću u pohod na novi pehar šampiona Srbije.

ПОХОД НА НОВУ КРУНУ: После АБА лиге, Црвена звезда жели и трофеј шампиона Србије

FOTO: ABA liga

Revanš je već sutra u Čajetini (18.00), a ukoliko u dva meča reše četvrtfinale, u šta niko ne sumnja, protivnik u polufinalu Superlige biće Borac, koji je takođe u dva meča bio bolji od FMP.

Za razliku od finalnih duela sa "đetićima", kada je u hali "Aleksandar Nikolić" bilo i navijača, ovog puta duel sa Zlatiborm, kako najavljuju crveno-beli, biće u praznoj dvorani.

- Okrećemo se novim obavezama u trećem takmičenju, domaćoj ligi i utakmici sa Zlatiborom. Imali smo dva dana da se odmorimo, osvežimo tokom vikenda i pripremimo za novo takmičenje koje nas čeka. Pravim pristupom trebalo bi da opravdamo ulogu favorita i zabeležimo pobedu na startu Superlige protiv ekipe Zlatibora - poručuje trener šampiona Dejan Radonjić.

Crvena zvezda je do sada, u izuzetno teškoj i zgusnutoj sezoni u kojoj je dodatno opterećenje predstavljao i veliki broj povređenih i igrača koji su imali kovid 19, već osvojila dva trofeja - Kup Radivoja Koraća i ABA ligu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)