MAESTRALNI JOKIĆ PRUŽIO JOŠ JEDNU MVP PARTIJU: Nestvaran meč u Koloradu, Denver posle dva produžetka pobedio Portland (VIDEO)

Novosti online

02. 06. 2021. u 07:32

FANTASTIČAN meč odigran je u Koloradu. Denver je uspeo da pobedi Portland sa 147:140 posle dva produžetka i povede sa 3:2 u seriji.

МАЕСТРАЛНИ ЈОКИЋ ПРУЖИО ЈОШ ЈЕДНУ МВП ПАРТИЈУ: Нестваран меч у Колораду, Денвер после два продужетка победио Портланд (ВИДЕО)

FOTO: AP

Ponovo je blistao Nikola Jokić. Srpski centar je odigrao još jednu MVP partiju. On je meč završio sa 38 poena, 11 skokova i devet asistencija.

Odmah se vidi koliko Nagetsi drugačije izgledaju na terenu kada Jokić odigra na svom prepoznatljivon nivou.

Brutalan meč odigrao je i plejmejker Trejlblejzersa Demijen Lilard koji postigao 55 poena i na to dodao 10 asistencija, ali ni to nije bilo dovoljno klubu iz Oregona da izbegne poraz.

Luda završnica viđena je u finišu utakmice. Pri rezultatu 121:118 Lilard, najbolji pojedinac na utakmici, preuzeo je odgovornost i oprobao šut za tri, pokušaj je diskutabilnim faulom sprečio Ostin, a li je najbolji igrač Portlanda iz drugog pokušaja doneo produžetak.

Na kraju je Denver uspeo da slavi i dođe na korak od plasmana u polufinale Zapadne konferencije.

Osim Jokića dobar meč za Nagetse odigrao je i Monta Moris koji je upisao 28 poena. Kod Portlanda je dobar bio Robert Kovington sa 19 poena i 11 skokova.

Šesti meč ovih rivala igra se u četvrtak, 3. juna od 22 časa.

REZULTATI:

Bruklin - Boston 123:109 (4-1 u seriji)

Denver - Portland 147:140* (3-2)
Finiks - LA Lejkers 115:85 (3-2)

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina