KLS: Petnaest trojki Mege protiv bledog Partizana, crno-beli poraženi u prvom polufinalnom duelu

Novosti online

01. 06. 2021. u 22:21

KOŠARKAŠI Partizana gostovali su Megi u prvom meču polufinalne serije Košarkaške lige Srbije. Domaći sastav slavio je sa 94:86, a pritom su izabranici Vlade Jovanovića ubacili 15 trojki

КЛС: Петнаест тројки Меге против бледог Партизана, црно-бели поражени у првом полуфиналном дуелу

Foto: KK Partizan/ABA

Crno-beli su imali svojih uspona i padova, ipak, jako loše su počeli večerašnji meč. Tome najbolje govori u prilog da su nakon 10 minuta igre domaći košarkaši imali veliku prednost 34:18. 

Trgnuo se Partizan u drugoj deonici. Dobili su taj period igre sa 16:28 i uspeli da se spuste na svega osam poena zaostatka. Partizan devet poena pre poluvremena poenima Jaramaza uspeva da se spusti na osam poena minusa (50:42). 

Ponovila se ponovo prva četvrtina, izabranici Vlade Jovanovića ponovo su uvećali svoju prednost na 15 poena. Pred poslednju deonicu Partizan je imao 75:60. 

Crno-beli su zaigrali znatno bolje u završnici i poslednji period dobili rezultatom 19:26, ali to im nije pomoglo da dođu do pobede već će duel u "Mega faktoriju" pripasti domaćinu 94:86. 

Najbolji u Megi bio je Malkom Kazalon sa 23 poena, jedan manje dodao je Filip Petrušev, a Dragan Milosavljević upisao je 13. Erik Mika je u Partizanu postigao 22, dok je Rade Zagorac upisao 20, a 16 poena postigao je Ognjen Jaramaz. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna