ODLUKA KOJU SU SVI ČEKALI: Lionel Mesi potpisom određuje svoju klupsku karijeru

Novosti online

19. 12. 2022. u 21:46

LIONEL Mesi je sa reprezentacijom Argentine pokorio svet i uzeo je titulu prvaka sveta te je na taj način za mnoge završio priču oko najboljeg fudbalera svih vremena. Dan nakon osvajanja Mundijala odmah su počele priče o budućnosti argentinske zvezde i gde bi mogao da nastavi karijeru.

ОДЛУКА КОЈУ СУ СВИ ЧЕКАЛИ: Лионел Меси потписом одређује своју клупску каријеру

FOTO: Tanjug/AP

Vrlo je moguće da ćemo Lionela Mesija i u naredne tri godine gledati u dresu PSŽ-a. Ugledni Fabricio Romano javlja da će rukovodstvo tim sa Parka prinčeva Leu ponuditi produžetak saradnje i da će Argentinac verovatno ostati u Parizu i u narednim godinama.

- Mesi još ništa nije odlučio. Nema dogovor s bilo kojim klubom o nastavku karijere. Želeo je da se fokusira na Svetsko prvenstvo i sada će malo da uživa nakon osvajanja titule prvaka sveta - rekao je Romano i nastavlja.

- U februaru ili martu će sa sebi bliskim ljudima doneti odluku. PSŽ je pripremio zvaničnu ponudu, moguće je da će ponuda biti za jednu sezonu ili opcija jedan plus jedan. To će zavisiti od toga šta Leu odgovara. Ponuđena mu je plata koju ima sad uz mnogobrojne bonuse. Žele ga zadržati, boriće se za njega i to je verovatno najbolja opcija koju će imati.

FOTO: Tanjug/AP

- Inter Majami isto želi Mesija. Nije istina da već ima bilo kakav dogovor. Isto tako, Barselona sanja o Mesiju, ali njihov problem je finansijski fer-plej. Trenutno ne mogu planirati njegovo dovođenje, ali Laporta i ljudi u klubu bi ga rado vratili. PSŽ je u dobroj poziciji i imaju veliku šansu da zadrže Mesija. Ponuda stiže brzo i biće samo Leova odluka - poručio je ugledni novinar, za koga mnogi fudbaleri tvrde da je znao i pre njih samih kojim će putem krenuti.

Podsetimo, Lionel Mesi je 2021. godine morao napustiti Barselonu nakon što je kompletnu karijeru proveo u katalonskom klubu, a kao novu sredinu odabrao je prestonicu Francuske.

Prva sezona za Argentinca nije bila baš najbolja, ali je u ovoj zaista fenomenalan i nije nikakvo čudo što mnogi veruju da sa njim PSŽ konačno može do naslova najboljeg tima Evrope.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)