ARGENTINA ĆE GA PROKLINJATI ZBOG OVOGA! Čuvena zvezda uložila milion dolara na pobedu gaučosa! Ali, on je ukleti kladioničar

Novosti online

18. 12. 2022. u 13:31

KANADSKI muzičar Drejk poznat je kao strastveni kladioničar, te mu je klađenje postalo opsesija toliko da zna uplatiti potpuno lude cifre na određene događaje.

АРГЕНТИНА ЋЕ ГА ПРОКЛИЊАТИ ЗБОГ ОВОГА! Чувена звезда уложила милион долара на победу гаучоса! Али, он је уклети кладионичар

FOTO: Tanjug/AP

Drejk je pre nekoliko meseci odlučio da uloži 833.333 dolara na utakmice između Lidsa i Arsenal, te Real Madrida i Barselone.

On je tada kao pobednike video Arsenal i Barselonu, ali se na kraju razočarao zbog ishoda jedne od ove dve utakmice.

Arsenal je tada savladao Lids, ali je Barselona poražena od Real Madrida, te je Drejk uzalud "bacio" novac.

FOTO: EPA

On je poznato kao "uklet" čovek jer njegove prognoze se gotovo nikada ne ostvare, a danas je uradio nešto zbog čega će ga navijači Argentine proklinjati.

Naime, Drejk je odlučio da uplati čak milion dolara na utakmicu između Argentine i Francuske, a sav novac stavio je na pobedu Argentinaca.

Uzmemo li u obzir to da se njegove prognoze skoro nikada ne ostvare, Francuzi bi polako već mogli početi slaviti novi naslov prvaka sveta.

Ipak, Južnoamerikanci se nadaju da će njihov tim danas pobediti, a Drejk se nada da će se skinuti to prokletstvo sa njegovog imena.

Šta će se na kraju desiti ostaje da vidimo kada utakmica bude odigrana, ali je sigurno da će Drejk biti ismeavan ukoliko "gaučosi" ne ostvare pobedu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)