VJOSA OSMANI PROVOCIRA POSLE UTAKMICE: Raduje se pobedi Švajcarske - u komentarima joj objasnili kako stoje stvari (FOTO)

Novosti online

02. 12. 2022. u 22:50

PREDSEDNICA lažne države Vjosa Osmani čestitala je večeras reprezentaciji Švajcarske pobedu nad reprezentacijom Srbije na svetskom prvenstvu u Kataru.

ВЈОСА ОСМАНИ ПРОВОЦИРА ПОСЛЕ УТАКМИЦЕ: Радује се победи Швајцарске - у коментарима јој објаснили како стоје ствари (ФОТО)

Foto: Jutjub/Al Jazeera Balkans

Ona je na Tviter okačila fotografiju Đerdana Šaćirija i Granita Džake kako rukama pokazuju albanskog orla, uz poruku "Bravo shqipe".

U komentarima su je podsetili na činjenicu da "velike albanske patriote" Džaka i Šaćiri igraju za Švajcarsku, kao i da se ni lažna država Kosovo ali ni Albanija nisu ni plasirali na Svetsko prvenstvo.

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u osminu finala Mundijala u Kataru.

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022 moglo je da bude istorijsko za "orlove", koji se nikada, od samostalnosti, nisu plasirali u nokaut fazu - imali su rezultatsku prednost u 3. kolu G grupe, ali je Švajcarska pobedila sa 3:2.

Usled takvog epiloga, izabranici Dragana Stojkovića Piksija će, kao poslednja u grupi, krenuti kući, a Švajcarska će za plasman u četvrtfinale šampionata planete igrati protiv Portugala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)