KO BI REKAO: Nećete verovati koliko je penala Lionel Mesi promašio u karijeri, ali ako je neko morao da mu odbrani sada - on je!

Novosti online

30. 11. 2022. u 21:26

ARGENTINSKI fudbaler Lionel Mesi neće po dobrom pamtiti prvo poluvreme utakmice sa Poljskom na Svetskom prvenstvu u Kataru.

КО БИ РЕКАО: Нећете веровати колико је пенала Лионел Меси промашио у каријери, али ако је неко морао да му одбрани сада - он је!

FOTO: AP/Tanjug

Nabolji igrač "gaučosa" je mogao u 39. minutu da dovede južnoameričku selekciju do prednosti. Član PSŽ-a je imao najbolju moguću priliku - penal. Namestio je loptu na belu tačku, ali šut mu je odbranio Vojčeh Šćesni.

Mesiju je ovo bio čak 31. promašaj se 11 metara u karijeri, što deluje pomalo neverovatno ako se ima uvidu šta je sve uradio u fudbalu.

Što se golmana Poljske tiče on je drugi put iz dva pokušaja na ovom Mundijalu odbrani penal. Prethodno je zaustavio pokušaj Al Davsarija iz Saudijske Arabije.

Utakmicu Poljska - Argentina možete pratiti uživo na portalu "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)