NEVEROVATNA SVAĐA PRED MEČ "ORLOVA": Evo zašto Srbija ne mora da brine za asa Kameruna, koji je izbačen iz reprezentacije pred početak meča

Novosti online

28. 11. 2022. u 10:26

Fudbalska reprezentacija Srbije igra danas protiv Kameruna utakmicu drugog kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru, a pred taj duel dešavale su se prilično ružne scene u taboru "lavova".

НЕВЕРОВАТНА СВАЂА ПРЕД МЕЧ ОРЛОВА: Ево зашто Србија не мора да брине за аса Камеруна, који је избачен из репрезентације пред почетак меча

FOTO: Tanjug/AP

Selektor Kameruna Rigober Song morao je da menja startnu postavu u poslednjem trenutku, jer se posvađao sa jednom od dve najveće zvezde ekipe, golmanom Andreom Onanom.

Čuvar mreže Intera voli da igra prilično agresivno, da istrčava, pomaže odbrani i veznom redu, a selektor Song mu je za ovaj meč sa Srbijom naredio da se time ne bavi.

Kako prenosi italijanski novinar Fabricio Romano, koji lično poznaje dosta aktera sa Mundijala, to je bila kap koja je prelila čašu.

- Andre Onana je izbačen iz reprezentacije. Rečeno mi je da je razlog za to bila diskusija sa selektorom, koji je insistirao na drugačijem stilu branjenja, više "tradicionalnom". Onana nije imao nameru da menja svoj stil, situacija je bila napeta, pa je izbačen iz ekipe - napisao je Romano na Tviteru.

Onana je čak 26 puta dodirnuo loptu van šesnaesterca tokom meča sa Švajcarskom u prvom kolu Mundijala, što je, prema podacima specijalizovane kompanije za statistiku, rekord svetskih prvenstava.

Prenos meča Srbija - Kamerun možete uživo da pratite na portalu "Novosti".

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)