A KADA SU SE KAMERE UGASILE: Dragan Stojković Piksi je ovo uradio Brazilcima kada je završena konferencija za štampu!

Novosti online

27. 11. 2022. u 18:12

SVETSKO prvenstvo u fudbalu je sve zanimljivije, a iako se približila utakmica Srbija - Kamerun, selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi je u nedelju u Kataru u više navrata morao da priča i o porazu od Brazila. Međutim, to "morao" važilo je dok su ga o tome pitali. A kada su se kamere na konferenciji za štampu ugasile, rešio je da priča - sam.

А КАДА СУ СЕ КАМЕРЕ УГАСИЛЕ: Драган Стојковић Пикси је ово урадио Бразилцима када је завршена конференција за штампу!

Foto: FSS

Posle provokacije na početku konferencije, te šok-detalja koji je Piksi nedugo zatim otkrio, selektor fudbalske reprezentacije Srbije je u jednom trenutku upitan šta misli o komentaru Tijaga Silve posle pobede njegove ekipe nad "orlovima" u 1. kolu Mundijala.

Stojković je na prozivku kapitena Brazila odgovorio sjajno, ali - to je bilo ništa naspram onoga što je uradio kada je zvanični deo druženja sa novinarima završen.

Kada su se kamere ugasile, a predstavnici "sedme sile" krenuli da izlaze iz konferencije, Piksi je rešio da se obrati novinaru brazilske televizije "Globo", koji mu je, prethodno, i postavio poslednje pitanje u onom zvaničnom delu ovog događaja u Kataru.

- Samo još jedna stvar... - počeo je Stojkovioć, a prenosi "Mondo" - Jako mi je žao što se jedan od najboljih igrača sveta, Nejmar, povredio protiv Srbije, ali to nije bila naša greška. To je bila nesreća da mu je igrač zgazio na stopalo i tužni smo zbog toga. Želimo mu brz oporavak i želimo mu da se što pre vrati na teren! - poručio je strateg nacionalne selekcije Srbije.

Oduševljni novinar brazilske televizije je na srpskom odgovorio:

- Hvala puno!

Selektor naše nacionalne selekcije se nije na onim rečenicama zaustavio. 

Naprotiv.

Na izlasku iz sale za konferencije za medije, rekao je brazilskim novinarima:

- Daće Bog da se vidimo ponovo.

To je, naravno, moguće jedino u finalu, jer dve ekipe koje prođu nadmetanje u grupu - idu u odvojene polovine žreba, a njihove takmičarske staze se "sastaju" tek u meču za titulu prvaka sveta u fudbalu.

Standings provided by Sofascore

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra protiv Kameruna u ponedeljak od 11 sati po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)