"NAJBOLJI SMO NA SVETU!" Ronaldo ostavio po strani "bomba-intervju", uveren da su Portugalci bez premca na Mundijalu

Novosti online

21. 11. 2022. u 21:32

ZATALASAO je mnoge duhove u Mančester junajtedu Kristijano Ronaldo u nedavnom intervjuu novinaru Pirsu Morganu.

НАЈБОЉИ СМО НА СВЕТУ! Роналдо оставио по страни бомба-интервју, уверен да су Португалци без премца на Мундијалу

FOTO: Tanjug/AP

Ipak, Portugalac se sada nalazi daleko od Engleske. Sa reprezentacijom je u Kataru, gde se u trening bazi (Al Šanija) priprema za premijerni susret na šampionatu sa Ganom, u četvrtak (17.00).

Iako su kamere ubeležile hladan pozdrav sa timskim kolegom Brunom Fernandešom, to ne utiče na atmosferu u svlačionici.

- U mom životu najbolji tajming je uvek moj tajming. Ne moram da razmišljam o tome šta drugi misle. Govorim kada želim. Igrači me dobro poznaju godinama i znaju kakva sam osoba. Mi smo ambiciozna grupa koja je gladna i fokusirana. Tako da sam siguran da intervju neće uzdrmati koncentraciju i fokus svlačionice - samouvereno je naglasio Ronaldo.

Ove sezone Portugalac u Mančester junajtedu nema previše minuta i mečeva u nogama, ali to ne utiče na njegovu fizičku pripremljenost koja je u karijeri bila besprekorna.

- Osećam se dobro, odlično treniram i spreman sam da počnem SP na najbolji mogući način. Osećam da reprezentacija Portugalije ima neverovatan potencijal. Mislim da možemo da pobedimo, ali moramo da se fokusiramo na prvu utakmicu, a to je Gana, da trijumfom otpočnemo šampionat. Na kraju ćemo videti ko je najbolji, ali verujem da posedujemo najbolji tim na svetu. To moramo da pokažemo na terenu - podvukao je Ronaldo. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)