SKANDAL U BRAZILU PRED KATAR: Nezadovoljni fudbaler izneo neverovatne tvrdnje

Novosti online

04. 11. 2022. u 22:10

NEKOLIKO nedelja pred Svetsko prvenstvo u Kataru isplivao je "prljav veš" iz svlačionice Brazila.

СКАНДАЛ У БРАЗИЛУ ПРЕД КАТАР: Незадовољни фудбалер изнео невероватне тврдње

Foto: EPA-EFE/Yuri Edmundo

Brazilski fudbaler Gabrijel Barbosa se najverovatnije neće naći na spisku selektora, ali je zato odlučio da medijima iznese planove selektora.

Selektor "Karioka" Tite navodno je naredio fudbalerima da "lažiraju povrede tokom vikenda i iduće nedelje, a sve kako bi odmorni dočekali Svetsko prvenstvo, kako ne bi došlo do neočekivanih povreda.

Zanimljivo je da je to otkrio jedan od fudbalera koji najverovatnije neće putovati u Katar pošto je u lošim odnosima sa Titeom, iako su mnogi očelivali da će se to promeniti nakon gola kojim je Gabrijel Barbosa doneo Flamengu novi Kopa Libertadores.

- Tite je zatražio da igrači odglume povrede kako bi izbegli igranje za klubove u narednom periodu, prenosi reči "Gabigola" brazilski list "Globe" i dodaje kako je uopšte došlo do otkrivanja ovakve strogo poverljive informacije:

- Gabigol je pitao Titea kakvu bi povredu trebalo da odglumi. Ovaj mu je potom rekao da nema potrebe bilo što da glumi jer ga neće voditi na Svetsko prvenstvo.

Prethodno su povrede zaradili Rišarlison i Lukas Paketa, ali se očekuje da budu na užem spisku Titea za Katar, dok će verovatno brojni poznati fudbaleri iz Juventusa, Real Madrida i Liverpula "biti precrtani".

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)