BOGDANOVIĆA ČEKA "PAKAO": Niksi rasprodali kapacitet "Medison Skver Gardena"

Novosti online

23. 05. 2021. u 20:47

PRVO učešće srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića u plej-ofu NBA lige podsetiće ga na slavne dane kada je branio boje košarkaškog kluba Partizan, s tim što će ovoga puta 15.000 navijača biti na strani ekipe protiv koje nastupa.

БОГДАНОВИЋА ЧЕКА ПАКАО: Никси распродали капацитет Медисон Сквер Гардена

Foto: AP

Imaće srpski košarkaš težak zadatak u prve dve utakmice prve runde najjače košarkaške lige na svetu, s obzirom na to da su Njujork Niksi prodali sve karte (15 hiljada) za oba meča plej-ofa koja će startovati u Medison Skver Gardenu.

Bogdanović je srpskim novinarima u četvrtak rekao da je uzbuđen što će se se prve dve utakmice završne faze NBA takmičenja odigrati baš u Njujorku.

- To je jedno od najboljih mesta za igranje u NBA i tu se stvarno čuda dešavaju. Prva utakmica tamo, sećam se Badi Hild mi kaže: 'Ovde možeš da poludiš, ovde igrači daju po 50'. I stalno mi je ostalo u sećanju, kada dolaziš u Njujork i Medison Skver Garden, ovde se čuda dešavaju, samo treba biti spreman. Nadam se nekom čudu, idemo utakmicu po utakmicu i biće sigurno uzbudljivo i oni su stvarno dobra ekipa i imaju dobru sezonu iza sebe kao i mi, rekao je srpski košarkaški as.

Prvi meč plej-of serije između franšiza iz Džordžije i Njujorka zakazan je za 24. maj, drugi će se igrati tri dana kasnije, dok će se serija preseliti u Atlantu 29. maja.

Medison Skver Garden neće biti ispunjen do poslednjeg mesta zbog kovid protokola, ali 15 hiljada navijača učiniće da izgleda kao da je tako.

Dvorana u srcu Njujorka mnogima je omiljena je zbog ambijenta i istorije koju poseduje, te nema sumnje da Bogdanovića i Hokse čeka pakao u raju, odnosno veoma teške utakmice u atmosferi kakvu svaki košarkaš voli.

(Sputnik) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili