VOJVODINA NAŠLA ZAMENU ZA LALATOVIĆA: Đorđević ili Batak preuzimaju Novosađane?

S.BAJIĆ

08. 05. 2021. u 21:25

NENAD Lalatović je najavio odlazak sa mesta uspeha, ali u Vojvodini ne razmišljaju o njegovom nasledniku.

ВОЈВОДИНА НАШЛА ЗАМЕНУ ЗА ЛАЛАТОВИЋА: Ђорђевић или Батак преузимају Новосађане?

FOTO: M. Vukadinović

To potvrđuje Dragoljub Samardžić, predsednik kluba, i naglašava da niko iz rukovodstva novosadskog superligaša nije razgovarao ni sa jednim od stručnjaka koji bi eventualno preuzeli profesionalni pogon.

- To je stav kluba - kaže Samardžić. - Imamo trenera, to je Nenad Lalatović i svakako da će klupska uprava prvo sa njim razgovarati. To se, međutim, neće desiti pre ponedeljka, s obzirom na činjenicu da smo za taj dan zakazali sednicu Upravnog odbora na kojoj bi Milan Kosanović, sportski direktor, trebalo da podnese kompletan izveštaj. Jasno je da će tema razgovora biti igrači i stručni štab.

FOTO: M. Vukadinović

Fudbalski kuloari, sa svoje strane, već su pronašli stratege koji bi mogli da naslede Lalatovića. Navodno, reč je o Slavoljubu Đorđeviću, treneru Radnika iz Surdulice i Radoslavu Bataku, nekadašnjem igraču Vojvodine, koji je kao trener ekipu sa "Karađorđa" vodio 2017. godine.

- Lično, dopada mi se ideja da mlad stručnjak sedne na klupu našeg tima. Jer, opredeljenje klupskog rukovodstva je da se oslonimo na omladinsku školu, i da njeni izdanci češće budu u fokusu. Ovog trenutka, kažem, pitanje je da li mi uopšte tražimo trenera - ističe Samardžić.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)