"KANTE SA BOJOM OSTAVITE U TROFEJNE VITRINE, TAMO IMA MESTA" Novi sponzor Totenhema sprdao londonski klub zbog manjka trofeja (FOTO)

Novosti online

15. 04. 2021. u 18:47

POZNATA engleska firma za izradu farbi, Duluks, ušla je u sponzorski pul Totenhema ali prvi dan saradnje nije prošao baš najbolje.

КАНТЕ СА БОЈОМ ОСТАВИТЕ У ТРОФЕЈНЕ ВИТРИНЕ, ТАМО ИМА МЕСТА Нови спонзор Тотенхема спрдао лондонски клуб због мањка трофеја (ФОТО)

Tviter printskrin

Pojedini navijači Totenhema, frustrirani što njihovi ljubimci godinama nisu osvojili trofej - u 21. veku petlovi su podigli samo pehar u Liga kupu 2009. godine - našalili su se da Duluks može da skladišti kante sa bojom u trofejnoj sali kluba, jer tako ima mnogo slobodnog prostora.

Na to je neko sa zvaničnog Tviter naloga firme odgovorio postavljanjem poznatog mima sa oglasom za prodaju nekorišćenih vitrina za trofeje sa grbom Totenhema.

Tviter printskrin

Duluks je na predstavljanje saradnje na Totenhamov stadion doveo i engleskog ovčara koji je maskota firme pa je jedan navijač pitao može li on možda da zaigra  štopera u timu. Odgovor je bio potvrdan.

Ova komunikacija ubrzo je postala viralna na internetu, a kad su iz firme shvatili da je vrag odneo šalu obrisali su postove i uputili javno izvinjenje. Ali, bilo je već kasno, komjuniti menadžer firme, koji je navodn odobio otkaz zbog cele priče, postao je heroj nvijača Arsenala i ostalih londonskih klubova zbog sprdanja Totenhema. Mada je celu priču zakuvao navijač Totenhema sa početka teksta...

(Indeks.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri