IBRAHIMOVIĆ SPASAO ZVEZDU ŽESTOKE KAZNE: Nesebični Zlatan pomogao crveno-belima!

Novosti online

14. 04. 2021. u 16:55

DOBILI smo epilog nemilih scena sa zapadne tribine stadiona Rajko Mitić.

ИБРАХИМОВИЋ СПАСАО ЗВЕЗДУ ЖЕСТОКЕ КАЗНЕ: Несебични Златан помогао црвено-белима!

Foto: AP

Dva meseca su crveno-beli čekali kaznu iz UEFA, a kada je stigla laknulo je. Odluka UEFA jeste da suspenduje prisustvo navijača na narednom evropskom meču uz novčanu kaznu od 30.000 evra, mogla je da bude znatno oštrija da nije bilo jednog čoveka. 

Kako saznaje "Mozzart sport" Zvezdu je kazne spasao upravo glavni akter - Zlatan Ibrahimović.- 

Iako je mogao da podnese privatnu tužbu, Zlatan Ibrahimović je odmah posle beogradskog meča rekao prijateljima iz Crvene zvezde da to neće uraditi. I ne samo to. Pomogao je bivšem saigraču iz Intera, Dejanu Stankoviću, na još jedan način. 

Rekao je da Crvena zvezda može da računa na njega, čak i da je spreman da svedoči u njenu korist prilikom postupka zbog neprimerenog ponašanja jednog od gledalaca u Ljutice Bogdana.

Na kraju je Zlatan Ibrahimović iznenadio sve. Uz pomoć pojedinih srpskih prijatelja (srećom pa su takvi mnogobrojni) sastavio je izjavu o tome kako se u Beogradu osećao sjajno tokom dvodnevnog boravka, kako su mu svi iz Crvene zvezde ukazali ogromno poštovanje i čast. 

I da se uopšte nije uvredio zbog povika jednog navijača sa tribina stadiona Crvene zvezde. Čak je i pohvalio organizaciju meča rečima da su ljudi iz Zvezde učinili sve kako bi se osećao lepo i sigurno. 

Pismo takve sadržine, sa sve potpisom jednog od najboljih napadača sveta otišlo je na adresu disciplinske komisije UEFA. I sigurno uticalo da Crvena zvezda ne dobije jaču kaznu. Mada će i i ova "globa" sigurno zaboleti čelnike i stručni štab Crvene zvezde.

(Mozzart sport) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (16)

NIS PODRŽAO ELEKTROTEHNIČKU ŠKOLU „NIKOLA TESLA“ U BEOGRADU: Moderni kabinet za fiziku za nove uspehe srednjoškolaca