AZERI U ČUDU: Srbi su se radovali kao da su osvojili Mundijal

Novosti online

04. 04. 2021. u 09:59

NEKADAŠNJI golman reprezentacije Azerbejdžana Husejin Magomedov u intervjuu za portal “Azerisport” izjavio je da su se naši igrači i selektor radovali posle drugog gola utakmice u Bakuu kao da su osvojili Mundijal.

АЗЕРИ У ЧУДУ: Срби су се радовали као да су освојили Мундијал

FOTO: FSS

Magomedov uverava navijače u zemlji da “orlovi” sasvim sigurno nisu igrali sa pola snage sa njihovom reprezentacijom.

– Takva ocena ne dolazi u obzir. Naprotiv, ova pobeda nije bila laka za protivnika. Da li ste videli koliko je trener srpske reprezentacije Dragan Stojković bio srećan posle drugog gola? Rivali su se ponašali kao da su postali svetski prvaci. Takođe su osetili da reprezentacija Azerbejdžana nije obična ekipa. Srbi su morali da se bore tokom celog meča – rekao je Magomedov.

Na pitanje kako da tim Azerbejdžana bude još bolji u septembru kada se budu nastavile kvalifikacije za SP u Kataru i da li je moguće reprezentativce poslati u inostranstvo, Magomedov je izjavio:

– Naši fudbaleri daju sve od sebe. I nemoguće je svakoga poslati negde. To zahteva pregovore. Dobro su igrali, a menadžeri, uključujući i one iz Evrope, to gledaju. Verovatno će biti ponuda. Svi žele da budu legionari. To je svima potrebno, uključujući i igranje za reprezentaciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)