NEVEROVATNE SCENE NA HAITIJU: Otmičari okružili autobus sa reprezentacijom Belizea, policija stigla u poslednji čas (VIDEO)

Novosti online

23. 03. 2021. u 09:44

REPREZENTACIJA Belizea za dlaku je izbegla otmicu čitave ekspedicije po dolasku na Haiti na kvalifikacionu utakmicu za SP 2022.

НЕВЕРОВАТНЕ СЦЕНЕ НА ХАИТИЈУ: Отмичари окружили аутобус са репрезентацијом Белизеа, полиција стигла у последњи час (ВИДЕО)

FOTO: Skrinšot

Igrači Belizea autobusom su se vozili prema hotelu kad su im put preprečili muškarci naoružani automatskim puškama. Ubrzo je autobus okružilo mnoštvo motocikala, a naoružani likovi naredili su vozaču da spusti prozor i počeli da razgovaraju s njim.

Izgledalo je da će oteti autobus i da igračima Belizea nema spasa, ali je potencijalnu tragediju u poslednji čas sprečila policija koja ih je pratila i uspela da rastera otmičare.

- Zaprepašteni smo onim što nam se dogodilo nakon dolaska na Haiti i u kontaktu smo sa Fifom i Konkakafom (Fudbalska federacija Severne i Srednje Amerike i Kariba), kako bismo našim igračima pružili maksimalnu sigurnost tokom boravka ovde. Iako vidno potreseni onim što se dogodilo, svi igrači su se dobro pokazali i pokazali su hrabrost - stoji u zvaničnom saopštenju reprezentacije Belizea.

Haiti je najsiromašnija zemlja zapadne hemisfere i jedna od najsiromašnijih, ali i najnestabilnijih na svetu, za šta su najodgovorniji korumpirani političari i uplitanje SAD.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024