"MALA DARA" OČARALA FUDBALERE BORCA: Banjalučani ugostili Biljanu - "Neverovatno je da je odigrala takvu ulogu" (VIDEO) (FOTO)

A. Ilić

03. 03. 2021. u 16:34

Talentovana mlada glumica Biljana Čekić bila je gošća fudbalskog kluba Borac iz Banja Luke.

МАЛА ДАРА ОЧАРАЛА ФУДБАЛЕРЕ БОРЦА: Бањалучани угостили Биљану - Невероватно је да је одиграла такву улогу (ВИДЕО) (ФОТО)

FOTO: FK Borac BL/Instagram

Mlada Biljana u filmu Dara iz Jasenovca glumi naslovnu ulogu, a ceo region saglasan je sa time da je više nego uspešno iznela teško breme koje je stavljeno na njena pleća. Tako misli i kapiten Borca Stojan Vranješ. 

- Hvala Biljani što je došla iz Novog Pazara da nas podrži i da nas upozna. Čuo sam da je prvi put da je u Banjaluci, nadam se da nije poslednji put, voleli bismo da je ugostimo na utakmici. Neverovatno je da je sa toliko godina odigrala takvu ulogu. Želim joj sve najbolje u glumačkoj karijeri - rekao je Stojan Vranješ kapiten Borca.  

Biljana je prilikom posete dobila dres i aplauze celog tima. 

- Život mi se promenio preko noći. Iznenađena sam i srećna. Jeste malo naporno, ali sve mi se to sviđa - rekla je Biljana. 

Biljana je upoznala i očarala sve fudbalere prvog tima Borca, a jedan od njih je i nekadašnji fudbaler Partizana Marko Jovanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)