NIKOLA ŠTULIĆ: Uplašio sam se kada sam dobio udarac! Osećam se jako dobro

Novosti online

02. 02. 2021. u 16:38

NEKOLIKO dana pred povratak u Beograd, crno-beli su ostali bez nekoliko igrača za koje se u tom trenutku nije znala težina povreda.

НИКОЛА ШТУЛИЋ: Уплашио сам се када сам добио ударац! Осећам се јако добро

FOTO: N. Paraušić

Nemanja Stevanović je na treningu povredio rame, a nakon dodatnih analiza je utvrđeno da  je povreda ozbiljna i da mora na operaciju, dok se istovremeno strepelo za mladog napadača, Nemanju Štulića koji je zadobio udarac zbog koga je izostao sa poslednjih kontrolnih utakmica.

"Iskreno, jesam se uplašio kada sam dobio udarac, jer sam godinu dana pre imao dužu pauzu i operaciju prednjih ukrštenih ligamenata i logićno je da nisam želeo da se bilo šta slično ponovi i odvoji me od terena. Sutradan sam već video da nema nikakve reakcije, pa mi je odmah laknulo.Ohrabrili su me i naši doktori koji su mi rekli da ne brinem i da verovatno nije ništa strašno, što se i ispostavilo kao tačno".

Otkriva mladi fudbaler kako je provodio vreme u Antaliji.

"Nisam bukvalno izlazio iz ambulante i sa terapija. Teretana, vežbe za jačanje nogu, terapije, odmor i sve u krug".

Veliku podršku pružio mu je Aleksandar Stanojević. 

"Šef mi je pružio punu podršku koja mi mnogo znači. Rekao mi je da budem strpljiv, da se dešavaju povrede u sportu, da gledam sve sa pozitivne strane, da nastavim vredno da radim i da će sve doći na svoje".

Odmah po dolasku u Beograd bio je na pregledu, uradio je i kontrolni snimak. 

"Snimak je pokazao da imam hematom na spoljnoj strani kolena, ali su ligamenti i meniskus čitavi, ništa nije oštećeno. Idem na terapije i dalje, bol se smanjio, skoro da ništa ne osećam. Radio sam dva dana individualno, odvojeno od ekipe i trebalo bi sutra ili prekosutra da im se priključim. Osećam se jako dobro", poručio je Štulić u razgovoru za zvanični sajt Partizana. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!