DANAS TESTIRANJA, SUTRA PROZIVKA: Krenula i Crvena zvezda

Novosti online

09. 01. 2021. u 14:55

FUDBALERI Crvene zvezde su danas obavili specijalističke lekarske preglede u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije, a šef stručnog štaba Dejan Stanković će sutra u 11 časova izvršiti prozivku.

ДАНАС ТЕСТИРАЊА, СУТРА ПРОЗИВКА: Кренула и Црвена звезда

FOTO: FK Crvena zvezda

Imali su fudbaleri Crvene zvezde tri nedelje da se odmore, provedu praznike sa bližinjima i "napune baterije" za sve izazove koji ih očekuju na proleće, a sudeći po osmesima i dobrom raspoloženju, izabranici Dejana Stankovića su i više nego spremni da beleže nove pobede. 

Već u ponedeljak, 11. januara, fudbaleri Zvezde odlaze na Kipar, gde bi trebali da odigraju jednu prijateljsku utakmicu. Tamo će se zadržati sedam dana, a onda sledi povratak u Beograd i put u Tursku 20. januara, gde će izabranici Dejana Stankovića odigrati četiri kontrolne utakmice, a protivnici su: Slask (22. januar), Ufa (25. januar), Maribor (28. januar) i Šahtjor (31. januar).

Po povratku iz Turske, fudbaleri Crvene zvezde će trenirati u Beogradu, a prva utakmica koja ih očekuje je gostovanje Novom Pazaru u okviru 20. kola Superlige. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!