NAJBOLJE IZ NOVOG BROJA TIP: Odbrane ne popuštaju u Kadizu

Novosti online

09. 01. 2021. u 12:00

PROČITAJTE šta vam donosi najnoviji broj kladioničarskog lista "Tip"

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА ТИП: Одбране не попуштају у Кадизу

Foto: EPA-EFE/LARS BARON

  •  DARKO BRAŠANAC (Osasuna, Španija 1)

KADIZ – ALAVES    0-2

- Izvestan je mali broj golova u okršaju Kadiza sa Alavesom. Obe ekipe su u sredini tabele, ali to im i nije neka uteha, kada ih od opasne zone razdvaja samo nekoliko bodova. Međusobni duel nikako nije prilika gde bi mogli da se raspucaju.

  • MIRKO PLANTIĆ menadžer iz Nemačke

M`GLADBAH – BAJERN    2     

- Bajern nema dostojnog protivnika. Za očekivati je da i gostovanje Menhengladbahu završi u svom maniru – slavljenički. Formu Bavaraca ni praznici nisu poremetili. Koliko su disciplinovani potvrdili su već prvim mečom u godini.    Dva gola Majnca za poluvreme su uspeli da preokrenu (5:2). Dvojku iz ovog meča, bila bi šteta ne izdvojiti.

  •  SLAVKO PEROVIĆ analizira susrete rumunskog prvenstva

HERMANŠTAT – DINAMO 3+

- Dinamo kao da ne može bez problema. Novi vlasnici iz Španije, koji su došli kao spasioci, pričaju jedno a rade drugo. Duguju igračima nekoliko plata, a trener Kozmin Kontra vrda, nikako da se vrati iz Španije. Ekipu, ako može tako da se nazove, preuzeo je njegov pomoćnik. Verujem da će na gostovanju Hermanštata goleada ne može da izostane.

  • MIODRAG KRIVOKAPIĆ trener u Seltiku (Škotska)

LIVINGSTON – ROS KAUNTI    1

Igre koje fudbaleri Livingstona prikazuju sa novim strategom na klupi su poezija u pokretu. Pobedili su na sedam uzastopnih mečeva, od toga pet u prvenstvu i ubedljivo streme ka vrhu tabele. Čini se da će se taj niz nastaviti i posle ovog vikenda, pošto im u goste dolazi ekipa Ros Kauntija, koja se nalazi na dnu lige.

  • SAŠA MARKOVIĆ (Apolon, Kipar)

AEL LIMASOL – OMONIJA    X2

- Omonija je u naletu forme i u derbiju kola ne bi trebalo da izađe poražena. Posebno, što je AEL iz grada Limasola, koji sa prvoligašima iz Nikozije želi da se nadmeće sa brojem titula.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima