ALEKSANDAR STANOJEVIĆ ZADOVOLJAN: Partizan je imao dobro suđenje

Novosti online

07. 01. 2021. u 12:30

ALEKSANDAR Stanojević govorio je o sudijskom kriterijumu u domaćem fudbalu.

АЛЕКСАНДАР СТАНОЈЕВИЋ ЗАДОВОЉАН: Партизан је имао добро суђење

FOTO: M. Vukadinović

Trener Partizana je u razgovoru za "Mocart sport" govorio i o sudijama, i njihovim odlukama. 

Mogu da kažem da smo imali izvanredno suđenje. Možda jedino na večitom derbiju nisam siguran da je bilo kako bi trebalo, ali na ostalim utakmicama je bilo odlično. Izuzetno korektno",  izjavio trener crno-belih Aleksandar Stanojević u novogodišnjam intervjuu za Mozzart sport. 

Šef struke ekipe iz Humske napominje da nikad nije prešao granicu u komunikaciji sa zvaničnim licima, iako je deo javnosti stekao takav utisak na osnovu gestikulacija u restriktivnom prostoru.

"Napisana je knjiga („A, tako je dan lepo počeo“, autora Igora Radojičića), u kojoj bivši sudija ističe da nikad nijednu ružnu reč nisam rekao ljudima u crnom. Da jesam, valjda bih dobio žuti karton. Ma, isterali bi me sa utakmice. Tačno, agresivan sam, u nekim trenucima preteram, ali...I da je bilo razloga, u vidu grešaka na naš konto, prirodne su. Svi smo mi akteri meča, na sudiji je da proceni da li je neko pogazio kodeks ponašanja. Koliko znam, nisam nikad. Pritom, poštujem svačiji rad, pogotovo internacionalaca i sa njima uopšte ne ulazim u raspravu. Verujem im. Kad Milovan Ristić podigne zastavicu to je ofsajd, sviđalo se meni ili ne. Ljudi se time bave, to im je posao", zaključio je Stanojević. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna