BOŽIĆNE MUKE OGNJENA OŽEGOVIĆA: Bivši fudbaler Partizaa zbog karantina ostao bez praseta

Novosti online

07. 01. 2021. u 13:01

BOŽIĆ se kao najradosniji hrišćanski praznik obično proslavlja u krugu porodice.

БОЖИЋНЕ МУКЕ ОГЊЕНА ОЖЕГОВИЋА: Бивши фудбалер Партизаа због карантина остао без прасета

Nemanja Perić foto: N. P.

 Međutim mnogi su uskraćeni da ovaj dan proslave s najbližima, a takav je slučaj i sa Ognjenom Ožegovićem (26), srpskim napadačem koji brani boje turskog drugoligaša Adane

Bivši fudbaler oba večita rivala nalazi se u karantinu od 1. januara i, nažalost, ne može da bude sa svojom porodicom, a neće moći i da uživa u našim običajima.

"Možda bih potražio prase ili jagnje da sam ostao u Adani, imam lepo i veliko dvorište, pa bi sigurno uživali, ali pošto sam u karantinu do 11. januara zbog tri vezana gostovanja, nema smisla tražiti", rekao je Ožegović za "Srpski telegraf".

Ognjen je u razgovoru za naš list istakao da mu je mnogo teško što će biti odvojen od supruge i dece.

"Porodica mi je ostala u Adani, biće sami sa mojom majkom i njenom porodicom. To mi je nekako najteže što neću biti sa suprugom, ćerkicom i sinom za Badnje veče, Božić i moju slavu Sveti Stefan, koja je 9. januara" istakao je bivši napadač Partizana.

Ožegović je jedan od retkih srpskih fudbalera koj će na Božić igrati utakmicu jer njegova Adana gostuje u Ankari, ali za njega bi ovaj dan mogao da znači povratak na teren posle borbe sa koronavirusom.

"Morao sam da mirujem još 25 dana posle pobede korone jer je ostavila posledice na moje unutrašnje organe i pre neki dan sam počeo da treniram i trebalo bi da se u Ankari vratim na teren, na najmanje pola sata", zaključio je Ognjen Ožegović iz karantina u Samsunu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)