PAKETIĆI ZA DECU ŠIROM SRBIJE: Zvezda i Mozzart darovali mališane

Promo

03. 01. 2021. u 15:00

PRAZNICI su vreme darivanja, a decembar je u kompaniji Mozzart proglašen baš zbog toga za mesec humanosti.

ПАКЕТИЋИ ЗА ДЕЦУ ШИРОМ СРБИЈЕ: Звезда и Моззарт даровали малишане

Foto: Promo

U danima novogodišnje groznice poseban akcenat je bio na sreći najmlađih, zato je regionalni lider u priređivanju igara na sreću pomogao FK Crvena zvezda da izvede sjajnu akciju "Od rođenja mog".

Crveno-beli karavan je u decembru stigao do mnogih gradova i obradovao najmlađe navijače kluba.

Karavan crveno-belih u decembru je obišao čitavu Srbiju i bebama rođenim 2020. godine, koje su već članovi kluba, podelio paketiće koje je obezbedila kompanija Mozzart. Sa terena u ulogu Deda Mraza uskočili su Zvezdini igrači koji su delili poklone najmlađima.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam mogao da učestvujem u ovako lepoj akciji. Ponosni smo na to što možemo da posetimo mlade zvezdaše i da im napravimo lepe uspomene. Po reakcijama roditelja mogao sam da zaključim da su srećni i više nego zadovoljni. Naravno, Crvena zvezda nastavlja da pokazuje da je veliki klub, a mi smo tu za sve naše članove. Hvala Mozzartu što nam je pomogao u realizaciji ove akcije – rekao je Strahinja Eraković, igrač crveno-belih.

Foto: Promo

Akcija je započeta u Beogradu, ali su crveno-beli stigli i u Smederevo, Požarevac, Bor, Zaječar, Ćupriju, Ivanjicu, Sjenicu, Priboj, Užice, Niš, Pirot, Leskovac, Kruševac, Kragujevac i brojne druge gradove u Srbiji, kako bi poklon dobio svaki mali navijač.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković