RUSI SPREMAJU ČISTKU: Izlazna vrata pokazana skoro svima, kakva je sudbina Marka Nikolića?

Novosti online

23. 12. 2020. u 09:39

Pred moskovskom Lokomotivom su korenite promene.

РУСИ СПРЕМАЈУ ЧИСТКУ: Излазна врата показана скоро свима, каква је судбина Марка Николића?

FOTO: AP

Prema pisanju medija u najvećoj državi sveta, do kraja godine klub će napustiti generalni direktor Vasili Kiknadže, predsednik Upravnog odbora Anatoli Meščerjakov, to telo će napustiti i Andrej Bokarev. A trener Marko Nikolić - ostaje!

Lokomotiva nije uspela da se domogne evropskog proleća, prvi deo sezone okončala je sa tri prvenstvena poraza, posebno bolan je bio onaj u Krasnodaru (0:5), na tabeli je na osmom mestu sa 13 bodova manje od lidera Zenita, ali prema vestima iz Rusije, problem nije u struci, već u ljudimka koji vode klub.

RB Sport javlja da će Marko Nikolić, po svemu sudeći, ne samo zadržati posao, već dobiti i pojačanja u stručnom štabu. Iskusni Juri Sjomin će se vratiti u klub, mada još nije određeno koja mu je pozicija namenjena.

Sjomin je u četiri mandata predvodio Lokomotivu, triput bio prvak države, otpušten je tokom prekida minule sezone zbog pandemije virusa korona, jednoglasnom odlukom uprave. Nikolić ga je nasledio na mestu šefa stručnog štaba, a sada će dva stručnjaka dobiti i priliku da sarađuju, mada nije poznato po kom modelu.

U fotelju generalnog direktora bi trebalo da sedne Andrej Gromov, koji je reputaciju stekao u Himkiju i Rubinu, dok će novi predsednik Upravnog odbora biti Juri Nagornik. Pominje se da bi u klub mogao da se vrati i bivši predsednik Valeri Filatov.

(Mocart sport) 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)