RONALDO OTKRIO PRIČU O MARADONINA DVA SATA: Uvek ih je nosio, a onda je jedan dao Brazilcu

Novosti online

14. 12. 2020. u 09:03

LEGENDARNI Dijego Aramndo Maradona je preminuo pre više od dve sedmice, ali svakim danom se pojavljuju novi detalji iz njegove nestvarne biografije.

РОНАЛДО ОТКРИО ПРИЧУ О МАРАДОНИНА ДВА САТА: Увек их је носио, а онда је један дао Бразилцу

FOTO: EPA

Neki su ga zbog toga što je bio sklon porocima smatrali "lošim momkom", ali ima i mnogo onih koji su suprotnog mišljenja i koji su ispričali mnoge lepe priče, a među njima je i legendarni brazilski fudbaler Ronaldo.

Luis Nazario da Lima je bio u sjajnim odnosima s Argentincem, a često je s njim gostovao u emisijama, te se privatno družio.

Nije bilo bitno ni što dolaze iz rivalskih zemalja, Brazila i Argentine, divili su se jedan drugom. Tako je Maradona jednom prilikom pozvao Ronalda na večeru, a pažnju mu je privuklo što je "El Pibe" nosio dva ručna sata.

"Rekao mi je da nigde ne ide bez njih, prisetio se Ronaldo. Bio sam zaintrigiran, odmah sam ga pitao - zašto? Maradona mi je kazao da su to pokloni njegove kćerke i da ih od tada nije skinuo".

Ronaldo je čitavo veče gledao u "El Pibea" i njegove ruke,

"Kada smo završili večeru skinuo je jedan od satova i poklonio mi ga. Nisam hteo da prihvatim poklon posle svega što mi je rekao kako ih je dobio, ali se Maradona naljutio na mene i nisam imao drugog izbora, naveo je Ronaldo u nedavnom intervjuu".

Brazilac je intervju završio u velikom stilu:

"Čuvaću ga do kraja života kao uspomenu na prijateljstvo i njegovo veliko srce", poručio je Ronaldo.

(SRBIJA DANAS) 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a