NEOBIČNA LALATOVIĆEVA NAJAVA MEČA: Dolaze praznici i uvek je lepo da okitiš jelku, da detetu daš čokoladu, da mu napraviš lepu večeru

Beta

11. 12. 2020. u 13:01

TRENER fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da njegova ekipa oslabljena dočekuje vojvođanski derbi protiv Spatraka, ali da u tome ne traži alibi.

НЕОБИЧНА ЛАЛАТОВИЋЕВА НАЈАВА МЕЧА: Долазе празници и увек је лепо да окитиш јелку, да детету даш чоколаду, да му направиш лепу вечеру

FOTO: FK Vojvodina

"Očekuje nas jako teška utakmica. Spartak je kvalitetan tim i igra jako dobro, pri čemu postižu mnogo golova. Žao mi je što nećemo moći da im se suprotstavimo u najjačem sastavu, jer nećemo moći da računamo na Topića, Bojića, Saničanina i Simića, a pod znakom pitanja je i Vukadinović", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

"Međutim, nema alibija, idemo u Suboticu da se nadigravamo i da probamo da se vratimo u Novi Sad sa tri boda", dodao je Lalatović.

Fudbaleri Vojvodine sutra gostuju Spartaku, u utakmici 18. kola Super lige Srbije.

"Ne mogu da kažem da su oni favoriti, niti da smo mi jer u derbiju nikad nema favorita, pogotovo kad igraju Spartak i Vojvodina. Čeka nas teška utakmica, ali mi se nadamo povoljnom rezultatu i da ćemo se vratiti s pobedom", rekao je Lalatović.

Lalatović je čestitao Dragoljubu Samardžiću na izboru za predsednika kluba i dodao da se nada da će igrači, ali i svi zaposleni u klubu do četvrtka dobiti ono što im se duguje.

"Zaposlenima se duguju čak četiri plate. Ne moraju baš četiri ako nemaju, ali bar da daju dve. Dolaze svi ovi praznici i uvek je lepo da okitiš jelku, da detetu daš čokoladu, da mu napraviš lepu večeru za Novu godinu. Ovo nisu samo moje reči. Oni samo žele da im frižideri budu puni i da sa svojom decom lepo proslave praznike. Nadam se da će Samardžić uspeti da obezbedi sve to, da se dobiju ove pare što se duguju kako igračima, a pogotovo zaposlenima u klubu", rekao je Lalatović.

Lalatović ima ugovor do leta sa Vojvodinom i kako je istakao ne razmišlja o odlasku.

"Znači, tu sam", rekao je Lalatović.

Utakmica Spartak - Vojvodina igra od 14.00.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju