U PETAK SKUPŠTINA FK VOJVODINA: Da li će fudbaleri dobiti plate i premije?

Tanjug

03. 12. 2020. u 15:43

FUDBALSKI klub Vojvodina zakazao je za sutra, 4. decembar, redovnu sednica Skupštine, u svečanoj sali FC "Vujadin Boškov“ u Veterniku.

У ПЕТАК СКУПШТИНА ФК ВОЈВОДИНА: Да ли ће фудбалери добити плате и премије?

FOTO: FK Radnički

Kako se navodi na sajtu kluba, usled trenutne epidemiološke situacije i neophodnosti poštovanja mera propisanih od strane Gradskog štaba za vanredne situacije Novog Sada, sutrašnja sednica Skupštine biće zatvorena za javnost.

Informacije u vezi sa svim odlukama donetim na sednici Skupštine biće objavljene na klupskom sajtu u najkraćem mogućem roku nakon završetka sednice.

Svakako najzanimljivije je da li će fudbaleri konačno dobiti plate i zaostale premije za osvajanje Kupa o čemu trener Nenad Lalatović govori na nekoliko poslednjih obraćanja medijima.

U međuvremenu navijačka grupa "Firma 1989" izdala je saopštenje u kojem za sve što se dešava kao glavnog krivca navodi prvog čoveka kluba Dušana Bajatovića.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave