GOLMAN DINAMA UZVRAĆA UDARAC: Antiću, idemo zajedno na poligraf!

Novosti online

20. 11. 2020. u 09:33

TRI puta za poslednjih mesec dana golman vranjanskog Dinama Miroslav Orlić našao se u centru pažnje sportske javnosti, dva puta zbog grešaka u igri, a treći put kad je Dragan Antić najavio da će ga tužiti zbog prodaje utakmica?!

ГОЛМАН ДИНАМА УЗВРАЋА УДАРАЦ: Антићу, идемо заједно на полиграф!

Foto: Jutjub

Posle teških optužbi šefa stručnog štaba Dinama, da je lošim odbranama sprečio Vranjance da odnesu bodove iz Zemuna, Orlić odgovara da nije iznenađen i poziva Antića da zajedno idu na poligraf:

- Insistiram da zajedno odemo na poligraf, pa da se vidi ko je prodao utakmice.

Kiks mladog čuvara mreže u finišu meča doprineo je da Zemunci postignu treći, odlučujući gol i sačuvaju bodove.

- Primao sam injekcije zbog bolova, jer sam operisao meniskus i nisam se dovoljno oporavio. Plaćao sam i injekcije i tablete, žrtvovao sam se za klub, ali Dragan Antić ubio me je psihički, kao i celu ekipu. Ni u jednu utakmicu nisam ušao sa pozitivnom energijom, osećanje straha bilo je prisutno, nisam smeo da pogrešim, a samim tim da ne dobijemo zarađeni novac. Bilo je dana kada nismo imali šta da jedemo, situacija u klubu je očajna, nisam to doživeo nigde gde sam branio. Žao mi je igrača, trpe torturu, a kolegama se javno izvinjavam za treći primljeni gol i želim im sreću u nastavku prvenstva – istakao je Miroslav Orlić.

Dragan Antić bio je na mukama da obezbedi sredstava za nesmetani rad kluba, ali i pored toga evidentno je da je veliki broj igrača napustio Vranje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja