Još trojica fudbalskih reprezentativaca Srbije napustili su tabor “Orlova” uoči večerašnjeg gostovanja u Mađarskoj u Ligi nacija!

Komentari (6)

Sdjoca

15.11.2020. 11:56

Ma to je toliko bitno sada ko ce da igra a ko nece da sam odlučio da se posvetim cerkici i sa njom da se igram.Pa bolje to nego da bacim 90min u stresu i nerviranju.Promena je resenje Kokeza Tumbakovic i ostali odgovorni za debakl NAPOLjE!!!

SaleS

15.11.2020. 14:34

Da su pobedili, itekako bi svi igrali...nego pobegli ko mufljuzi. E zbog takvih osoba i reprezentativaca, nam nikad neće biti bolji reprezentativni fudbal, a takva nam je cela reprezentacija. Jednostavno, loši bre ljudi!!

Gregs studios

15.11.2020. 14:48

Све ове наредне утакмице не служе ничему. Изгубили смо најважнију утакмицу у последњих неколико година због лоше игре. Ово у Лиги нација је само отаљавање и заслужено смо последњи и сигурно испадамо у ''Ц'' дивизију где нам је, реално, место. Овакве утакмице не играју имена већ колектив. Ако нема екипе нема ни резултата. Очекују нас квалификације за наредни Мундијал али пре тога мора доћи до озбиљних резова и промена и у екипи и у стучном штабу.

Golub

15.11.2020. 17:56

I pre nego što je došao Tumbaković bilo je mnogo boljih rešenja u opticaju . Pre svega , mogao je Muslin da bude već deset godina selektor kao i u mnogim fudbalskim silama . Ako hoćete mlađeg , uzmete Paunovića koji je pokazao da zna da se takmiči . Od ovih igrača ne znam da imamo nešto bolje , samo treba napraviti TIM . Sada možemo da se prepucavamo i tugujemo , mada mislim da ni tim igračima nije lako , bar većini . Srećno u budućnosti !