ŠPANCI OTKRIVAJU: Ovo je trenutak kada je "puklo" između Bejla i Zidana!

Novosti online

20. 09. 2020. u 11:42

GERET Bejl se zvanično vratio u Totehnem, u dresu "pevaca" pružao je najbolje partije, nada se da će imati priliku da oživi svoju karijeru.

ШПАНЦИ ОТКРИВАЈУ: Ово је тренутак када је пукло између Бејла и Зидана!

Geret Bejl i Zinedin Zidan foto: EPA

Bejlu će premijerligaš plaćati astronomsku godišnju platu od 17 miliona evra, dok će tim iz Londona platiti pozajmicu 13 miliona evra. 

Ono što smo u proteklim sezonama imali priliku da vidimo jeste gašenje jedne blistave karijere, Bejl je od igrača koji je strah i trepet protivničkim defanzivcima, postao igrač kome se svi podsmevaju. 

Španska "Marka" tvrdi da je u protekle dve sezone Bejl izgubio motivaciju, a da je tačka u kojoj je sve krenulo po zlu 26. maja 2018. godine. Tada je Zidan stavio Iska u prvi tim u finalu Lige šampiona u Kijevu, dok je Bejl ostao na klupi. 

Fudbaler nikada nije prešao preko toga, iako je dobio priliku da zaigra od 61. minuta, taj meč rešio je sa dva gola, a prvi je bio atraktivan, nakon "makazica". 

"Bejl je bio presretan kada je Zidan otišao, a o odlasku iz kluba počeo je da razmišlja 2019. godine, onog trenutka kada se francuz vratio u klub", piše "Marka". 

Bejl je u ovom slučaju dobio ono što je želeo, napustio je Real, a nije se odrekao astronomske plate. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024