SJAJNI MITROVIĆ NIJE BIO DOVOLJAN FULAMU: Lids došao do prve pobede u PL, kiša golova na "Eland Roudu" (VIDEO)

Č. V.

19. 09. 2020. u 17:56

FUDBALERI lidsa pobedili su Fulam sa 4:3 na "Eland Roudu" u 2. kolu Premijer lige. Ovo je izabranicima Marsela Bijelse prvi trijumf u Premijer ligi ove sezone.

СЈАЈНИ МИТРОВИЋ НИЈЕ БИО ДОВОЉАН ФУЛАМУ: Лидс дошао до прве победе у ПЛ, киша голова на Еланд Роуду (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/ Oli Scarff / POOL

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović je odigrao još jedan odličan meč i pokazao je da je napad "kotidžera" bez njega nezamisliv. Bivši napadač Partizana je postigao dva gola, ali ni to nije bilo dovoljno ekipi iz Londona da izbegne drugi ovosezonski poraz.

Domaćinu je bilo dovoljno četiri minuta do dođe do prednosti. Gol je postigao Elder Košta. Ipak, gosti su do izjednačenja došli u 34. minutu kada je Mitrović realizovao penal.

Kada se očekivalo da će to biti rezultat prvog poluvremena, Lids je došao do nove prednosti. Ovoga puta se u strelce upisao Mateuš Klič, koji je takođe bio precizan sa bele tačke.

Igrači Marsela Bijelse su odigrali uraganskih 12 minuta u drugom poluvremenu. Postigli su dva brza gola i delovalo je da Fulamu preti katastrofa, ali...

Najpre je u 62. minutu Bobi Rid smanjio na 4:2, da bi nadu izabrnicima Skota Parkera da mogu da izbegnu poraz pet minuta kasnije vratio Mitrović koji je odličnim udarcem glavom postavio ispostaviće se konačan ishod susreta.

Očigledno da će na utakmicima Lidsa ove godine biti zagarantovana goelada. Ovaj tim je u prvom kolu poražen od Liverpula sa 4:3.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Premijer liga, 2. kolo

Subota

Everton - VBA 5:2 (2:1)

(Kalvert-Luin 31, 62, 66, Rodrigez 45, Kin 54 - Dijananja 10, Pereira 47)
Lids - Fulam 4:3 (2:1)
(Košta 5, 57, Klič 41 pen, Bamfort 50 - Mitrović 34 pen, 67, Rid 62)
Mančester junajted - Kristal Palas 18.30
Arsenal - Vest Hem 21

Nedelja

Sautempton - Totenhem 13

Njukasla - Brajton 15
Čelsi - Liverpul 17.30
Lester - Barnli 20

Ponedeljak

Aston Vila - Šefild junajted 19

Vulverhempton - Mančester siti 21.15

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima