ZVEZDINE MUKE PROTIV METALCA: Rezervista Krstović za čast crveno-belih

Z. Ćorović

20. 07. 2020. u 21:10

Nema još prave municije i ideja u ofanzivi šampiona što se dobro videlo na prijateljskom meču sa Metalcem.

ЗВЕЗДИНЕ МУКЕ ПРОТИВ МЕТАЛЦА: Резервиста Крстовић за част црвено-белих

Foto: Sajt FK Crvena zvezda

Ipak, uspeli su crveno-beli u samom finišu, preko Nikole Krstovića da dođu do minimalca i pobede domaćina na njegovom stadionu u Gornjem Milanovcu – 1:0.

Konstantna inicijativa isplatila se Zvezdi u 89. minutu, posle centaršuta Gobeljića mladi napadač Krstović je odlično nanišanio i pogodio glavom.

Imala je Zvezda još nekoliko dobrih prilika, a najbolju je propustio novajlija Spiridonović, kada ga je u 16. minutu lucidno proigrao Katai.

Napadao je Stankovićev tim, ali bez prave završnice, što je posle meča priznao i trener crveno-belih. Metalac se odlično suprotstavio velikom favoritu a imao je i kolosalnu priliku da ga iznenadi.

U 72. minutu veliku grešku je napravio rezervni golman crveno-belih Andrija Katić, Maksimović je presekao loptu i na brzinu izveo lob samo toliko da „efektno“ prebaci gol.

- Bila je ovo odlična provera, opet smo na prijateljski meč izašli posle ozbiljnog rada. Zadovoljan sam, pripremamo se tek devet dana i očigledno je da napredujemo. Naravno, u napadu moramo da budemo mnogo ozbiljniji i konkretniji – iskren je bio trener Crvene zvezde Dejan Stanković posle utakmice.

Crveno-beli će ostati još dva dana na Divčibarama, sledi povratak u Beograd, pa drugi deo priprema u Vrnjačkoj Banji.

STRELAC: Krstović u 89. minutu. Stadion Metalca u Gornjem Milanovcu. Sudija: M. Miletić

C. ZVEZDA: Borjan, Gajić, Pankov, Milunović, Hajdin (od 30. Eraković), Petrović, Sanogo, Ivanić, Spiridonović, Katai, Tomane (od 46. Vukanović). Od 65. minuta: Katić, Gobeljić, Degenek, Babić, Jovičić, Vulić, Nikolić, Radulović, Krstović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna