Stanković: Naučio sam mnogo iz poraza u derbiju, idemo na Ligu šampiona

Tanjug

19. 07. 2020. u 13:10

TRENER fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da tokom prvih šest meseci na klupi morao brzo da uči i da je najviše naučio u porazu od Partizana u polufinalu Kupa Srbije.

Станковић: Научио сам много из пораза у дербију, идемо на Лигу шампиона

Foto: M. Vukadinović

- Moralo je brzo da se uči, napreduje i reaguje. Došao sam na komotnu situaciju, na "+11", morao sam brzo da vidim čime raspolažem. Moglo je bolje naravno, pogotovo u Kupu, ali iz te utakmice se izvuklo dosta pouka i dosta naučilo. Na porazima se može dosta naučiti - rekao je Stanković za TV Prva.

Crveno-beli će uskoro probati da treći put u nizu izbore plasman u Ligu šampiona, a Stanković ističe da su ciljevi jasni>

- Uvek treba biti realan, Zvezda zna svoje ciljeve. Ne možemo reći „Ne treba nam Liga šampiona, dovoljna nam je i Liga Evrope - ne“. Mi idemo na Ligu šampiona, ali treba neke stvari se poklope, videćemo i žreb kakav će biti. Dok postoji šansa, mi nećemo da odustajemo - istakao je Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (2)

MOČVARNA PODRUČJA: Bogatstvo i ugroženost