PARTIZAN PROMENIO TRADICIJU PRED NOVI DERBI: Crno-beli uoči duela sa Zvezdom u Kupu rešili da urade - ovo

Novosti online

22. 04. 2024. u 15:16

Crvena zvezda i Partizan odigrali su u subotu 173. prvenstveni "večiti derbi", novi je na programu ove srede u polufinalu Kupa Srbije, a pred taj duel crno-beli su se odlučili na nesvakidašnji potez.

ПАРТИЗАН ПРОМЕНИО ТРАДИЦИЈУ ПРЕД НОВИ ДЕРБИ: Црно-бели уочи дуела са Звездом у Купу решили да ураде - ово

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, posle vrlo burnog meča, Crvena zvezda je posle preokreta, golovima u 89. i 99. minutu pobedila Partizan i pobegla mu na deset bodova udaljenosti na prvenstvenoj tabeli.

Nezadovoljni deljenjem pravde na toj utakmici, crno-beli su rešili da ne održe uobičajenu konferenciju za medije pred derbi.

Uobičajena je praksa da se akteri te, ali i svih drugih utakmica, oglase javno, pred novinarima, uoči meča, no ovoga puta toga neće biti, bar kada je reč o Partizanu.

Podsetimo, derbi u Kupu igra se u sredu od 19 časova, takođe na stadionu "Rajko Mitić", a prenos možete uživo da pratite na portalu "Novosti".

U drugom polufinalu, takođe u sredu, ali od 16.30, u Kragujevcu igraju Radnički 1923 i Vojvodina.

I u polufinalnim utakmicama Kupa Srbije, podsetimo, nema produžetaka ako je posle dva odigrana poluvremena rezultat nerešen, već se odmah izvode jedanaesterci.

Bonus video: Početak velike tuče navijača pred 173. večiti derbi i brza reakcija policije

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)