SVET SE SMEJE HRVATIMA: Evo šta je predsednik UEFA rekao za njihove stadione!

Novosti online

10. 04. 2024. u 21:35

Predsednik UEFA Aleksandar Čeferin nedavno je dao intervju za "Nacional" u kome je govorio o fudbalskoj infrastrukturi Hrvatske, za koju je rekao da je sramotna i da nema kapacitet da ugosti ozbiljnu utakmicu.

СВЕТ СЕ СМЕЈЕ ХРВАТИМА: Ево шта је председник УЕФА рекао за њихове стадионе!

FOTO: FSS

On je dodao da mnoge manje uspešne zemlje u fudbalu imaju bolju infrastrukturu od "lijepe njihove".

- Smatram da je fudbalska infrastruktura sramotna. Slovenija ima bolju infrastrukturu od Hrvatske, a mi smo manja država sa manje fudbalskih uspeha. A pritom, ni u fudbalsku infrastrukturu država nije uložila nijedan evro. Drago mi je što sada Hrvati pričaju o nacionalnom stadionu i o velikim ulaganjima u sport, nadam se da nije predizborna kampanja, ali mi iz Saveza kažu da su to ozbiljne stvari i da će sada mnogo ulagati. Ali, po mom mišljenju, Hrvatska nema nijedan stadion koji bi mogao da ugosti ozbiljan meč. Tamo je i dalje najbolji stadion u Rijeci. Osiječki je nov, ali sve je to malo. A Poljud i Maksimir su sramota - rekao je Čeferin, bez dlake na jeziku.

On je dodao da je UEFA razmišljala i da zabrani da se utakmice igraju na Maksimiru.

- Kad vidite tu zatvorenu tribinu na Maksimiru... Blizu smo da ne dozvolimo da se tamo više igraju evropske utakmice. Već nekoliko puta smo bili blizu te odluke - zaključio je predsenik evropske krovne fudbalske organizacije.

BONUS VIDEO: (P)OD PREČKU: Sjajan gol Kastilja oduševio navijače Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave