DULJAJ SAMOUVERENO: "Cilj je jasan! Idemo na tri boda"

Novosti online

02. 04. 2024. u 11:48

Fudbaleri Partizana gostuju ekipi Voždovca u okviru 28. kola Superlige Srbije, a pred meč govorio je strateg "crno-belih" Igor Duljaj.

ДУЉАЈ САМОУВЕРЕНО: Циљ је јасан! Идемо на три бода

FOTO: FK Partizan

Duljaj je na početku pozvao na oprez.

 - Očekujem težak meč, oni su mnoge utakmice odigrali na visokom nivou, posebno su nezgodni na domaćem terenu, a činjenica da nemaju pobedu u drugom delu nas dodatno tera na oprez - rekao je trener fudbalera Partizana Igor Duljaj.

Pohvalio je protivnika i rekao da nemaju šta da izgube.

 - Nemaju šta da izgube, igra se na veštačkoj travi, drugačije su okolnosti. Iza nas je teška utakmica sa Spartakom, sada smo skoncentrisani samo na Voždovac. Imamo cilj, a to su tri boda - istakao je Duljaj na konferenciji za medije.

On je dodao da i dalje ne može da računa na Mateusa Saldanju, dok će tokom dana videti u kakvom su stanju Bibras Natho i Gajas Zahid, koji nisu trenirali dva dana.

  - U stalnoj sam vezi sa Saldanjom, šalje mi izveštaj procedure i šta radi na terenu. Ono što mi je poslednji put rekao je da će se vratiti sredinom ovog meseca, što je brzo s obzirom na težinu povrede. Videćemo kada će se uključiti u trenažni proces. On radi 10 sati dnevno, to je dokaz koliko ulaže u sebe i kolika mu je želja - zaključio je strateg Partizana.

Utakmica između Voždovca i Partizana igra se sutra od 16 časova i 55 minuta.

BONUS VIDEO: PARTIZAN POVEO PROTIV SPARTAKA: Evo kako je Baždar zatresao mrežu "golubova"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije