LUIS ENRIKE SE POIGRAVA: "Mbapeu želim sve najbolje u životu"

Novosti online

11. 03. 2024. u 10:10

Fudbaleri Pari Sen Žermena odigrali su 2:2 sa ekipom Remsa, a menadžer "svetaca" imao je zanimljivu poruku za prvu zvezdu ekipe Kilijana Mbapea.

ЛУИС ЕНРИКЕ СЕ ПОИГРАВА: Мбапеу желим све најбоље у животу

FOTO: AP/Tanjug

Mbape je ušao u igru u 73. minutu i nije pomogao Parižanima da izbegnu remi, a Enrike je posle meča na pitanje o Mbapeu dao prilično dvosmislen odgovor.

 - Mogu samo da poželim Mbapeu sve najbolje u budućnosti i sadašnjosti. On je veoma dobar igrač, ali još više dobra osoba, i želim mu samo najbolje od najboljeg - rekao je Enrike.

Dugo se govori o tome da će Francuski reprezentativac napustiti Pariz i preseliti se u Real Madrid, a njegova manja minutaža, kao i rekacije iz Pari Sen Žermena te sumnje dodatno podgrevaju.

BONUS VIDEO: PREOKRET: Gol kojim je Partizan poveo protiv Crvene zvezde u 172. večitom derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije