ZVEZDIN VEZISTA ČETVRTI NAJBOLJE OCENJENI IGRAČ VAN TOP PET LIGA: Kanga u evropskom kremu

Z. Ćorović

23. 02. 2024. u 14:56

Vezni fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga našao se u izabranom evropskom društvu, pošto je po parametrima sajta „Sofaskor“ zauzeo četvrtu poziciju na listi najbolje ocenjenih fudbalera van top pet evropskih liga u dosadašnjem delu sezone 2023/24.

ЗВЕЗДИН ВЕЗИСТА ЧЕТВРТИ НАЈБОЉЕ ОЦЕЊЕНИ ИГРАЧ ВАН ТОП ПЕТ ЛИГА: Канга у европском крему

FOTO: M. Vukadinović

Izdanja lucidnog Gabonca nisu prošla nezapaženo ni u Evropi, te ga je sportski sajt „Sofaskor“ izdvojio na listi najbolje ocenjenih fudbalera van liga petice. Zvezdina osmica ja zauzela četvrtu poziciju, a ispred njega su se našli Verman iz PSV Ajndhovena, koji se nalazi na prvom mestu, kao i Tavernije iz Rendžersa (drugi). Treće mesto je pripalo Vikoru Đekerešu iz Sportinga, dok je petu poziciju zauzeo Luk de Jong, još jedan igrač holandskog PSV-a.

Gelor Kanga je od početka sezone 2023/24. odigrao ukupno 19 utakmica, računajući Superligu Srbije i grupnu fazu Lige šampiona. Zabeležio je učinak od četiri gola i sedam asistencija, te prikupio 1126 minuta na terenu, kada je reč o takmičarskim duelima. Reprezentativac Gabona je crveno-beli dres prvi put obukao 2016. godine, u dva mandata sakupio je 206 mečeva u crveno-belom dresu uz učinak od 44 pogotka i 61 asistencije.


BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave