VAN DAJK: Ne želim da pričam o Klopu, izjave su izvučene iz konteksta

Tanjug

31. 01. 2024. u 13:27

KAPITEN fudbalera Liverpula Virdžil van Dajk izjavio je danas da je 100 odsto posvećen klubu i dodao da su njegovi nedavni komentari o budućnosti u klubu sa Enfilda "izvučeni iz konteksta", prenosi Skaj sports.

ВАН ДАЈК: Не желим да причам о Клопу, изјаве су извучене из контекста

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Britanski mediji podsećaju da je Van Dajk pre nekoliko dana izjavio da nije siguran da li će u budućnosti igrati za Liverpul.

- Mnogo toga je izvučeno iz konteksta. Da budem 100 odsto jasan, potpuno sam posvećen klubu. Volim klub, volim navijače. Sve je izvučeno iz konteksta, rekao je Van Dajk, prenosi Skaj Nemačka.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop je pre pet dana objavio da će napustiti klub sa Enfilda na kraju sezone.

- Ništa se nije promenilo, ne radi se o meni. Pre pet dana nismo ni pričali o mom ugovoru. Objava Klopa je bila veliki šok za svakog od nas, koji smo povezani sa klubom. Želimo da nastavimo dalje i da ostvarimo ciljeve o kojima smo sanjali na početku sezone. U dobroj smo poziciji i daćemo sve od sebe. Potpuno sam posvećen klubu i mnogo ga volim. Volim svaku sekundu u ovom klubu. Ja sam kapiten Liverpula, rekao je holandski fudbaler.

- Biće čudno da nema Klopa naredne sezone. Međutim, ne želim previše da govorim o tome, jer smo fokusirani na stvari koje želimo da postignemo, dodao je Van Dajk, koji ima ugovor sa Liverpulom do juna 2025. godine.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)