VELIKO SRCE CRVENO-BELIH: Zvezda posetila školu "Knez Lazar" u Gračanici

Александар Илић
Aleksandar Ilić

27. 01. 2024. u 13:27

DELEGACIJA FK Crvena zvezda je posetila Kosovo i Metohiju, tačnije Osnovnu školu "Knez Lazar" u Donjoj Gušterici kraj Gračanice.

ВЕЛИКО СРЦЕ ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Звезда посетила школу Кнез Лазар у Грачаници

FOTO: FK Crvena zvezda

Klub je na taj način uveličao proslavu Svetog Save i doneo dve hiljade knjiga za biblioteku pomenute škole.

- Naš klub se već godinama etablira kao društveno-odgovoran i okrenut prema srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, kome redovno pomažemo na razne načine, a oni nam to uzvraćaju osmesima i dobrom energijom. Bilo je tako i danas kada smo prisustvovali priredbi povodom školske slave "Sveti Sava", i u potpunosti uživali u onome što su mališani organizovali. Došli smo punih ruku, sa gotovo dve hiljade knjiga koje će da popune školsku biblioteku i tako pomognu đacima pri učenju, poručili su iz Crvene zvezde, a prenosi zvanični sajt kluba.

Zahvalan zbog donacije bio je i direktor škole - Dragan Maksimović.

- U ime svih zaposlenih u našoj školi, hvala FK Crvena zvezda na poklonu. Ovo je od izuzetnog značaja za školu i učenike, jer na ovaj način povećavamo fond školske biblioteke i olakšavamo edukaciju đacima - rekao je Maksimović.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave