NASTAVLJA SE SAGA OKO LAZARA SAMARDŽIĆA: Oglasio se direktor Udinezea...

Tanjug

12. 01. 2024. u 12:29

DIREKTOR Udinezea Federiko Balcareti izjavio je danas da postoji interesovanje pojedinih klubova za srpskog fudbalera Lazara Samardžića.

НАСТАВЉА СЕ САГА ОКО ЛАЗАРА САМАРЏИЋА: Огласио се директор Удинезеа...

FOTO: Tanjug/AP

Italijanski mediji danima pišu da će Samardžić karijeru nastaviti na stadionu ''Dijego Armando Maradona'' i da će Napoli za njegov transfer na račun Udinezea uplatiti 20 miliona evra fiksno, plus pet za bonuse.

Godišnja plata Samardžića po tim tvrdnjama trebalo bi da iznosi oko dva miliona evra.

- Prioritet Udinezea je da momak ostane miran koliko je moguće i da ga zaštitimo od glasina. Želimo da ovde bude koncentrisan 100 odsto. Tu je i paralelni proces za klub. Kao što smo letos rekli, ima velikog interesovanja za fudbalera, pošto je pokazao talenat i prirodno je da budu zainteresovani. Moram da kažem da ništa nije neminovno. Želimo da se koncentriše na pripremu za utakmicu ovog vikenda. Takva je situacija u ovom trenutku, istakao je Balcareti.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave